Гуангзхоу У-ПОР ауто прибор Цо., Лтд

Основана 2002. године, У-Пор Ауто Аццессори Цо., Лтд. је истраживање и развој, производња и продаја интегрисане компаније. Специјализовани смо за унутрашње и екстерне декоративне делове, само за Порсцхе, као што су Цаиенне, Мацан, Панамера, Бокстер, 911 и тако даље. Производи су углавном за каросерију, покретну плочу, издувну гуму, предњу и стражњу плочу, кров, декоративну облогу и тако даље. До 15 година напора, сада У-ПОР је лидер и представник индустрије Порсцхе Модифицатион у Кини, а успјешно модификује преко 38.000 аутомобила Порсцхе.

Тренутно покрива површину од 5386 квадратних метара и поседује више од 200 запослених. Инсистирамо на коришћењу висококвалитетног материјала и занатске опреме, а потребан стандард квалитета је генерално виши од индустријског стандарда. Да би развили нове производе како би задовољили потребе клијената, стално купујемо најновије Порсцхеове моделе аутомобила. Наша компанија може да понуди процесирање, дизајнирање и развој узорка за купце.

Специјализовани смо за унутрашње и екстерне декоративне делове, само за Порсцхе, као што су Цаиенне, Мацан, Панамера, Бокстер, 911 и тако даље. Производи су углавном за каросерију, покретну плочу, издувну гуму, предњу и стражњу плочу, кров, декоративну облогу и тако даље.

9.jpg

Само за Порсцхе, као што су Цаиенне, Мацан, Панамера, Бокстер, 911 и тако даље