Гуангзхоу У-ПОР ауто прибор Цо., Лтд


Основана 2002. године, Гуангзхоу У-пор ауто прибор Цо., Лтд. је истраживање и развој, производња и продаја интегрисане компаније. Специјализовани смо за унутрашње и екстерне декоративне делове, само за Порсцхе, као што су Цаиенне, Мацан, Панамера, Бокстер, 911 и тако даље. Производи су углавном за каросерију, покретну плочу, издувну гуму, предњу и стражњу плочу, кров, декоративну облогу и тако даље. До 15 година напора, сада У-ПОР је лидер и представник индустрије Порсцхе Модифицатион у Кини, а успјешно модификује преко 38.000 аутомобила Порсцхе.


Тренутно покрива површину од 5386 квадратних метара и поседује више од 200 запослених. Инсистирамо на употреби висококвалитетног материјала и занатске опреме, а потребан стандард је генерално виши од индустријског стандарда. Да би развили нове производе како би задовољили потребе клијената, стално купујемо најновије Порсцхеове моделе аутомобила. Наша компанија може да понуди процесирање, дизајнирање и развој узорка за купце.


Увек се придржавамо: искрености прво, врхунског квалитета и услуге прво. Пружамо купцима и друштву квалитетне производе и услуге. У-ПОР је ваш поуздан партнер. Искрено поздрављамо пријатеље из цијелог свијета да посјетимо нашу компанију, постижући побједнички циљ путем комуникације и сарадње.

1.jpg